T-Shirt:

De oudere jeugd en volwassenen kunnen een club T-shirt aanschaffen. Op de achterkant staat het logo van de club en optioneel kan je er een naam bij laten drukken.

  • Een synthetisch T-shirt met uitsluitend het clublogo kost 14 euro.
  • Een naam naar keuze laten drukken kost 7 euro extra.

Bestellen kan via kleding@rita-serveert.be 

Voor al onze jeugdspelers hebben we een gratis katoenen clubshirt met dank aan sponsor Racketpro. Deze worden aan het begin van het seizoen uitgedeeld.

Jeugdspelers, die liever een T-shirt in sportmateriaal verlangen, de mogelijkheid om dit ook bestellen. 

Tot de leeftijd van 14 jaar betaal je voor:

  • Een T-shirt met uitsluitend het clublogo: 7 euro.
  • Een naam naar keuze laten drukken kost 7 euro extra.

Bestellen kan via Maria op het moment dat je een shirt past.

Om zeker te zijn dat je de juiste maat besteld, zullen er pasmaten beschikbaar zijn vanaf begin september tot midden oktober. De levering van de club T-shirts kunnen doorgaan vanaf de 2 de week van november.

Shuttles:

Tijdens de trainingen voorzien we plastic shuttles, type Yonex Mavis 300 yellow.

Voor de recreanten en gevorderde jeugdtraining worden volgens beschikbaarheid ook gebruikte veren shuttles voorzien of trainen we eveneens met plastic shuttles.

Tijdens het vrij spel wordt doorgaans met veren shuttles gespeeld maar de leden zijn vrij in de keuze van shuttle. Er wordt wel verwacht dat iedereen die deelneemt aan het vrij spel shuttles meebrengt en bijdraagt.

Er worden geen shuttles meer verkocht door de club zelf, maar we organiseren wel geregeld een aankoop in groep om aan een interessantere prijs te kunnen aankopen. Informeer gerust bij Michael indien je 1 of meerdere kokers wenst aan te kopen.