Jaarlijks organiseert Rita Serveert een clubdag. Dit seizoen gaat de clubdag door op zaterdag 23 februari 2019. Noteer de datum alvast in de agenda!

Net als vorig jaar wordt het concept van onze clubdag gewijzigd naar een teamtornooi dat doorgaat van 9.00 u tot 16.00 u in De Nachtegaal te Kontich. Alle deelnemers worden ingedeeld in op papier gelijkwaardige teams met een gelijk aantal competitiespelers, recreanten, dames en jeugdspelers. De teams nemen het in de loop van de dag tegen elkaar op in verschillende onderlinge duels. Zo zal je met elkaar kunnen overleggen wie welk duel voor zijn rekening neemt en elkaar kunnen aanmoedigen en coachen tijdens de wedstrijden. De exacte formule is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Het tornooi is geschikt voor jeugdspelers vanaf het vierde leerjaar. Dit is dus exclusief minibad. Voor de jongsten organiseren we een apart tornooi dat door zal gaan voorafgaand aan het enkelkampioenschap.

Op de clubdag speel je elke wedstrijd met en tegen andere spelers, waardoor je snel geïntegreerd raakt in de club. De clubdag is dus een aanrader voor alle spelers van Rita Serveert!

Na het tornooi volgt een receptie die doorgaat van 16.00 u tot 18.00 u. Deze wordt traditioneel geopend met een woordje van de voorzitter. Zowel het tornooi als de receptie nadien worden gratis aangeboden door de club.