Jaarlijks organiseert Rita Serveert een clubdag. Dit seizoen gaat de clubdag door op zaterdag 3 februari 2024. Noteer de datum alvast in de agenda!

Net als de vorige jaren is het concept van onze clubdag een teamtornooi dat doorgaat van 9.00 u tot 16.00 u in De Nachtegaal te Kontich. Alle deelnemers worden ingedeeld in op papier gelijkwaardige teams met een gelijk aantal competitiespelers, recreanten, dames en jeugdspelers. De teams nemen het in de loop van de dag tegen elkaar op in verschillende onderlinge duels. Zo zal je met elkaar kunnen overleggen wie welk duel voor zijn rekening neemt en elkaar kunnen aanmoedigen en coachen tijdens de wedstrijden. De exacte formule is afhankelijk van het aantal inschrijvingen, maar iedereen zal sowieso ongeveer evenveel wedstrijden spelen.

Het tornooi is geschikt voor jeugdspelers vanaf het vierde leerjaar. Dit is dus exclusief minibad. Voor de jongsten organiseren we een apart tornooi dat door zal gaan voorafgaand aan het enkelkampioenschap.

Op de clubdag speel je elke wedstrijd met en tegen andere spelers, waardoor je snel geïntegreerd raakt in de club. De clubdag is dus een aanrader voor alle spelers van Rita Serveert!

Na het tornooi volgt de prijsuitreiking en een receptie met lekkere hapjes in het Halfdiep (vlak naast de sporthal). Deze wordt traditioneel geopend met een woordje van de voorzitter. Zowel het tornooi als een drankje en de hapjes op de receptie achteraf worden gratis aangeboden door de club. Op de receptie zijn zowel de leden als het hele gezin welkom. Zodra de datum nadert voorzien we een inschrijvingsformulier zodat we een zicht hebben op het aantal aanwezigen.